E-post beställningar: order@etab.nu    |    E-post förfrågningar: info@etab.nu

Vi ställde ut på Euroexpo mässan i Västerås.

EURO EXPO logo small

Mässa i Västerås

Under 2 dagars tid, 18:e januari till 19:e januari, så befann vi oss i Västerås, nämligen på plats i Bombardier Arena. Vi ställde ut på Euro Expo mässan igen som ägde rum, med lokal som ligger belägen i Rocklunda området.

Vi hade även denna gång skickat ut inbjudan till våra kunder i regionen. Vi upplevde att det var en bra blandning av besökare som representerade olika branscher på plats. Det var en hel del som visade intresse för vår monter samt vad ETAB gör för sina kunder. Flertalet av besökarna visade intresse för vår monter och vad vi kan erbjuda. Det här resulterade i att en hel del broschyrer samt visitkort delades ut och förhoppningsvis kan det väcka intresse till framtida affärer.

Vi inriktade oss mera på teknikområdet hydraulik inför denna mässa. Vi visade upp ett hydraulaggregat med Rexroth Sytronix, en 3D skrivare som är konstruerad och framtagen med Rexroth komponenter (Gäller både hårdvara samt mjukvara). Vidare visade vi upp en EMC HD cylinder. Vi visade också upp pneumatik från Aventics samt våra egna framtagna produkter såsom Armaturlådan samt Ventilkontaktlådan.

Denna gång fick vi besök och hjälp från Rexroth genom Arun Singh samt från Aventics genom Heikki Pekkala. Alltid trevligt med lite stöd och support från våra partners.

Sammanfattningsvis så var det en bra mässa och alltid kul att finna nya kunder och konversera med våra nuvarande. Tack Västerås för denna gång!

ex vasteras 170118 04
 
ex vasteras 170118 03
ex vasteras 170118 02

Vår monter tar form

Peter och Arun från Rexroth betraktar montern och inväntar första kunderna. Sedan samtal de med kunderna som är nöjda med utformningen och innehållet som visas i våran monter.

ex vasteras 170118 01

Peter visar kunder vad vi kan erbjuda

Kunderna lyssnar med stort intresse när Peter demonstrerar vårt utbud.

ex vasteras 170118 06

En sista justering

Allt måste vara perfekt in i minsta detalj innan mässan börjar. Peter justerar det sista innan mässan drar igång.